Tak 21

Tak 21-spaarverzekeringen zijn levensverzekeringen gekoppeld aan een gewaarborgd rendement.

Het Tak 21 aanbod van Patronale Life

Patronale Life biedt 2 verschillende types
Tak 21-levensverzekeringen aan:

 

 

Spaarverzekeringen van Patronale Life

De Tak 21-spaarverzekeringen van Patronale Life zijn levensverzekeringen gekoppeld aan een gewaarborgd rendement, bestaande uit ofwel een variabele intrestvoet die gegarandeerd is voor 8 jaar, ofwel uit een combinatie van een variabele intrestvoet gegarandeerd voor 1 jaar en een basis intrestvoet gegarandeerd gedurende de volledige looptijd van het contract. Het rendement kan nog verhoogd worden door de eventuele toekenning van een winstdeelname, afhankelijk van de resultaten van de maatschappij.

Deze Tak 21-levensverzekeringen kunnen worden uitgebreid met een overlijdensdekking. Wanneer wordt geopteerd voor een overlijdensdekking, zal er een hoger bedrag worden uitgekeerd bij het overlijden van de verzekerde: een extra vast bedrag of percentage van de opgebouwde reserve wordt dan uitgekeerd bovenop de reserve van het contract.

Schuldsaldoverzekeringen

Naast de Tak 21-spaarverzekeringen biedt Patronale Life ook schuldsaldoverzekeringen aan. Dit zijn overlijdensverzekeringen bij een lening, waarbij de nog uitstaande schuld van de lening in geval van overlijden van de verzekerde geheel of gedeeltelijk wordt terugbetaald. De schuldsaldoverzekeringen worden bij zowel leningen op korte termijn als bij leningen op lange termijn aangeboden.

 

Interesse in ons productaanbod? Vind hier een makelaar in uw buurt