Dochtermaatschappijen

Patronale Life verstrekt rechtstreeks kredieten aan particulieren en ondernemingen en heeft bovendien nog eens 4 dochtermaatschappijen via dewelke kredieten kunnen verkregen worden.

Daarnaast heeft Patronale Life vanuit haar beleggingsstrategie, naast de kredietmaatschapijen, een dochtermaatschappij voor industrieel vastgoed en voor zonnepanelen.

 

Patronale Solar

Patronale Solar groepeert meer dan 200 industriële PV productiesites in België.

Samen met Edison Energy zijn zij expert in het ontwikkelen, realiseren, beheren en financieren van projecten en innovaties in (hernieuwbare) energie.

Deze joint-venture vormt de ideale combinatie van de financiële knowhow van Patronale Life gecombineerd met de technische expertise van Edison Energy. Samen vormen zij een van de grootste Belgische spelers in de productie van hernieuwbare zonne-energie.

Patronale Real Estate

Patronale Real Estate is een 100% dochtermaatschappij van Patronale Life. Haar focus ligt op logistiek vastgoed.

Zo werden recent projecten in de Antwerpse haven en op Brucargo in Zaventem opgeleverd.

 

 

HypoConnect NV

HypoConnect is een 100% dochter van Patronale Life. Het betreft een makelaarsplatform ontwikkeld voor hypothecaire kredietverstrekkers. HypoSmart ondersteunt namelijk de dienstverlening van makelaars aan hun klanten en gaat dagelijks op zoek naar de beste voorwaarden op de hypotheekmarkt.

Dankzij het extranet kan de makelaar in één oogopslag de voorwaarden vergelijken van alle aanbieders.

Gewestelijke Maatschappij voor Huisvestingskrediet NV (GMHK)

De GMHK is een dochtermaatschappij van Patronale Life die actief is in het segment van de sociale leningen, beperkt tot het Brussels Gewest.

Kredieten kunnen toegestaan worden op basis van een vaste rentevoet met een duurtijd die kan variëren tussen 5 en 25 jaar. De quotiteit bedraagt 100% van de venale waarde.

Eigen Huis NV

Eigen Huis werd opgericht in 1895 en is gesitueerd te Tongeren. Deze dochtermaatschappij van Patronale Life is uitsluitend actief in het segment van de sociale leningen in het Vlaams Gewest.

Kredieten worden toegestaan op basis van een vaste rentevoet en met een duurtijd die kan variëren tussen 5 en 30 jaar. De quotiteit bedraagt 100% van de venale waarde.

Eigen Heerd is Goud Weerd NV

Eigen Heerd is Goud Weerd is actief in het segment van de sociale leningen in het Vlaams Gewest en is gelegen te Gent.

Kredieten worden toegestaan op basis van een vaste rentevoet en met een duurtijd die kan variëren tussen 5 en 30 jaar. De quotiteit bedraagt 100% van de venale waarde.